»   »  Vacature Controller

Vacature Controller

Kloostrans BV en HK Logistics BV in Zelhem zoeken een:

Controller (16 uur/week)

In die rol verzorg jij de financiële administratie van de vennootschappen, die onderdeel uitmaken van onze organisatie. Vanuit jouw boekhoudkundige ervaring houd je het overzicht en voel je je verantwoordelijk voor een goede en informatieve administratie.

Je werkt nauw samen met je directe collega's, het gezamenlijk doel is een juiste, tijdige en volledige uitvoering van alle taken binnen de afdeling financiële administratie.

Je hebt een breed takenpakket op financieel administratief gebied.

Zo bestaan de kerntaken o.a. uit: beheer en optimalisatie van de administratieve organisatie en interne controle; voorbereiden en maken van perioderapportages; analyse van financiële resultaten; voorbereidingen t.b.v. de jaarrekeningen en salarisadministratie;

Vaardigheden

Voor deze functie zijn we op zoek naar een echte allrounder die voldoet aan onderstaand:

  • Je hebt een afgeronde financiële HBO opleiding dan wel bewezen werk- en denkniveau
  • Je hebt gerichte boekhoudkundige werkervaring opgedaan (minimaal 4 - 5 jaar).
  • Je bent cijfermatig sterk en je werkt altijd nauwkeurig
  • Je bent hands-on, hebt oog voor detail en je werkt zelfstandig

Herken jij je in bovenstaand profiel van Controller? Reageer dan snel!

Arbeidsvoorwaarden

Als Controller krijg je in eerste instantie een jaarcontract. Daarna krijg je, bij goed functioneren, een vast contract. Flexibele werktijden en deels thuis werken behoren tot de mogelijkheden. We belonen volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer.

De werkgever

HK Logistics B.V. en Kloostrans B.V. te Zelhem zijn zusterbedrijven die zich bezighouden met opslag en transport van hoofdzakelijk voedingsmiddelen. De organisatie telt in totaal 35 medewerkers en daarvan werken er 8 op kantoor. Wij zijn een familiebedrijf met een hecht team. De sfeer is te omschrijven als informeel, betrokken, dynamisch en professioneel.

Heb je vragen over de vacature?

Bel dan met Anouk van der Veer (0314 359800) of mail naar anouk@kloostrans.nl

 

Terug naar overzicht